Muutama päivä takaperin kävelin Estalle (nami)jäljen, ei motivoituna (ei tarkoituksella, täysin unohdus ja hairahdus), mihin kaksi suoraa kulmaa. Ensimmäisessä jäljessä oli loiva kaarre, ei kunnollista kulmaa. Pituutta tällä toisellakaan ei paljoa ollut, maksimissaan 30m. Ei jaksanut ihan samalla tavalla keskittyä, veikkaan että pohjakin oli hankalampi, namut piiloutui mättäisiin. Sitä kun vaan yrittää katsoa varmasti koskematonta, pitäisi varmasti siirtyä mielummin nurmikkoalueille, voisi olla mukavampi alkuun harjoitella ettei heti jäkälien ja sammalten sekaan, syksyisten lehtien pudotessa kaiken sen sekaan. Hyvin kyllä käyttää nenäänsä ja malttaa tehdä hommia, sitten kun malttaa.

Esta - Ollaan harjoiteltu noutoa, pallolla lähinnä, vähän kepilläkin. Ei ole pentudamia, ottaa kyllä aikuisdamiakin suuhunsa mutta asettelu vie sen verta aikaa että syö noutoa, ei sotke sellaista vielä kuvioon mukaan. Hyvin noutaa; hakee ja tuo, innolla. Tottakai välillä kunniakierrosta mutta pääsääntöisesti saan heitetyn luokseni, rapsutusetäisyydelle.

Annoin Estalle tänään vessapaperirullan mihin oli piilotettuna namia, kovasti teki hommia, ensin kantoi rullaa mulle että avaisitko ja antaisitko, mutta alkoi sitten työstämään itsenäisesti ja saikin kaiken ulos, lopulta rulla päätyi tuhannen päreiksi. Alman tuomarikollegiossa kevythäkissä Esta sai lehtisen minkä sivujen väliin piilottelin namuja ja taittelin vielä sivutkin. Tykkää harjoittaa päätään.

Latzi (= Kyösti) ja Ilona - Ovat lopettaneet vihdoin juoksunsa, Ilonalla saattaa vielä lopputuhruja olla mutta ei enää vuotoja ollenkaan.

Oltiin kaksi yötä putkeen tontilla, hyvin menee koko lauma siellä mukana.