Voisihan tätäkin taas.

Pentujen kanssa pääsin agilityyn, Köstin kanssa siellä varsinaisesti ollaan, kerran Esta tuurasi. Ryhmässä (yhteensä neljä) kaikki ovat lähes vasta-alkajia, mutta vanhempia (kolmivuotiaita), mutta suht samoilla mennään, en vaan anna nostaa hyppyrimoja ollenkaan (alimmalla kuitenkin) ja kontaktiesteiden kanssa odotan.

Tänään Köstin kanssa tehtiin kolmen esteen sarjaa: hyppy, kaariputki, hyppy. Koko ajan sisäpuolelta ohjaten. Kösti lähtee innokkaasti (toimhuom, tulee kiinnittää erityistä tarkkuutta ettei varasta lähdössä) ja irtoaa putkeen kauempaakin, mutta putken jälkeisellä esteellä hakeutui aluksi turhan nopeasti mun luokse kysymään seuraavaa siirtoa. Valssilla meni hyvin mutta sillä ei ollut tarkoitus mennä, joten kouluttaja-avuilla saatiin hyppy onnistumaan. Upea vauhti ja into tehdä, niinkin innokas että meinaa pilli päätyä nenään (ugh..) lisäksi harjoiteltiin uutena rengasta, tykkäsi todenteolla räiskiä menemään, huolellisesti ettei opi väleistä loikkimaan.

Ensimmäisellä kerralla putkia ja yhtä hyppyä. Koulutuksissa käytetään aina palkkaa joka tulee alustan kautta, sitä sai myös harjoitella, kätevä tapa mutta meille uusi.

Estan kanssa toisella kerralla putkea, ensin suoraa pitkää, melkein heti kaarevaa ja jopa s-putkea, muodolla ei väliä, putki kuin putki ja suih vaan. Sokeastakin kulmasta sisään ja rynnistys alustalle. Helppoa kun on ahne(ita) koira. Estan kanssa taisi olla suoralla linjalla putki + hyppy, onnistui hyvin.

Helppo sitä onnistumisia on kirjata ja hehkuttaa mutta parantamista/harjoitusta vaatii Köstillä paikallaan pysyminen, neiti kun ei vaan malttaisi aina tarpeeksi kauan (vaadin jo aika pitkiä aikoja, otan askeleita ja palkkaan, eiköhän se siitä, huomaan vaan käyttäväni samoja tekniikoita kuin Sannin kanssa). Estan kanssa maltti ja hiljaisuus, aaaargh, nyt mulla on tolleri joka todella on äänekäs! Sanni oli niin hiljainen odottaessa, työskennellessään, mutta Esta kiljuu ja huutaa kuin päätä vietäisiin, "Mä haluun myyyyyös!!", luotan, toivon ja uskon että kyllä se siitä vielä.